Njoftim

Zyra Erasmus+ (ish-zyra Tempus) n? bashk?punim me ekspert?t HERE (Higher Education Reform Experts) dhe Universitetin Politeknik t? Tiran?s organizon Seminarin Komb?tar me tem? “Menaxhimi i Burimeve Njer?zore n? IAL-t? shqiptare”, n? mjediset e Universitetit Politeknik t? Tiran?s, n? dat? 29 prill 2014, e mart?, ora 9.00- 14.00. Ky seminar komb?tar, i cili zhvillohet me mb?shtetjen e Komisionit Evropian, do t? mbledh? s? bashku an?tar? t? stafeve akademike nga IAL-t? e Tiran?s, Kor??s, Shkodr?s, Gjirokastr?s, Elbasanit, Vlor?s, Durr?sit, Kor??s, etj, p?rfaq?sues t? Ministris? s? Arsimit dhe Sportit, si dhe p?rfaq?sues t? Delegacionit t? Bashkimit Evropian n? Tiran?. Seminari do t? trajtoj? ??shtje t? menaxhimit t? burimeve njer?zore n? universitetet shqiptare dhe sfidat p?rkat?se nga disa k?ndv?shtrime: stafet drejtuese, akademike, administrative dhe teknike. Ai p?rkon gjithashtu me faz?n p?rgatitore t? Ligjit t? ri p?r Arsimin e Lart? dhe synon t? jap? kontributin e tij n? k?t? reform? t? r?nd?sishme, duke p?rcjell? z?rin e personelit t? IAL-ve n? nj? dokument final me rekomandime. P?r informacion m? t? holl?sish?m, na kontaktoni n? adresat e emailit editdibra@yahoo.fr dhe elona_saraci@yahoo.com ose na telefononi n? 067 60 18 119. Ju mir?presim n? k?t? aktivitet.